Every person Katrien works with has a breakthrough in an astonishingly brief amount of time. I marvel at her unique research, her innovative and insightful methods of training with great sense of humor, and her gift for seeing into each individual.”

– Scott Ripley, Uconn University, New York USA

WORKSHOP

THE POWER OF DIVERSITY;

COMMUNICEREN VANUIT DE SOCIALE STIJLEN

KATRIEN VAN BEURDEN

Als je een breed netwerk wil bouwen en diverse teams wil aansturen is het belangrijk dat je flexibel bent in je communicatie. Je moet contact leren maken en je aanpassen aan de ander zonder jezelf te verliezen.

 

Theatermaker en actrice Katrien van Beurden is hier zeer bedreven in. Moeiteloos legt zij contact met kinderen in een Afrikaanse sloppenwijk of met vluchtingen in een oorlogsgebied. Maar net zo makkelijk communiceert zij met de grootste politici en CEO’s. Tijdens haar werkreizen door het Midden Oosten, Europa, Amerika en Azië ontdekte Van Beurden hoe zij technieken uit haar theaterachtergrond kon benutten om in al die verschillende culturen en milieus met succes te communiceren. Zij heeft hierdoor een enorm groot netwerk gebouwd dat alle continenten omspant.

 

In deze training deelt Katrien een aantal van haar geheimen met jou. Je leert razendsnel verschillende communicatiestijlen herkennen en ervoor te zorgen dat jouw communicatie daarop aansluit. Deze manier van kijken en communiceren zal je helpen om nieuwe, duurzamere en creatievere relaties en samenwerkingen aan te gaan.

 

In deze workshop:

 

  • Ontdek je wat jouw stijl van communiceren is.

  • Ontdek je met welke stijlen je moeite hebt of welke je meer kunt ontwikkelen.

  • Leer je de stijlen van je collega’s, zakenpartners of andere relaties herkennen en je hierin te verplaatsen.

  • Leer je vanuit de stijlen manieren om diverse klanten, medewerkers en publiek aan je te verbinden.

  • Leer je hoe je acquisitie kan doen vanuit de verschillende stijlen en het geheim van barterdeals.

 Katrien van Beurden is directeur van Courage platform. Ze geeft al ruim vijftien jaar met veel succes workshops en lezingen aan bedrijven, universiteiten en kunstopleidingen wereldwijd. van Beurden is tevens oprichtster, artistiek leidster en regisseuse van het internationale theatergezelschap Theatre Hotel Courage waar ze wereldwijd voorstelling mee maakt. Als actrice is ze te zien in speelfilms, het theater en op televisie. In 2019 is Katrien van Beurden uitgeroepen door JAN magazine als 1 van de 150 meest inspirerende Nederlanders die zich belangeloos inzet voor een ander.

© PLATFORM COURAGE 2019