DE SPREKERS

TJIPKE BERGSMA

directeur Warchild

Tjipke is een idealistische activist met een stropdas. Jarenlang was hij senior vice president bij Transavia voor hij de overstap maakte naar Warchild. Als geen ander is hij in staat om commerciële bedrijven te binden aan een ideële organisaties. Sinds zijn komst is Warchild enorm gegroeid als netwerkorganisatie om maximale impact te bereiken. Hij zal op inspirerende wijze zijn belangrijkste lessen, inzichten en ervaringen delen.

SANDER ALLEGRO

directeur Allegro INN ovations

“Ik ben er van overtuigd dat gastvrije mensen en organisaties bijdragen tot een betere wereld” 

Gastvrijheid, strategie en innovatie zijn dé kernbegrippen in de professionele activiteiten van Sander Allegro. Vanuit zijn adviespraktijk Allegro INN ovationS ondersteunt Sander organisaties bij innovatieve, klantgerichte strategieontwikkeling én uitvoering. In Nederland, maar ook in het buitenland.  Creativiteit, visie en het vertalen van complexe begrippen naar praktisch toepasbare oplossingen zijn kenmerkend voor Sanders aanpak en geleverde werk waarin de balans tussen “high tech” en ‘high touch” centraal staat. Sander is bestuurder/toezichthouder bij diverse organisaties en is columnist en veel gevraagd keynote spreker in binnen- en buitenland.

FEMKE ROTTEVEEL

directeur FOTODOK

Femke Rotteveel is een creatieve denker die bekend staat als een verbinder van mensen, organisaties en ideeën. Ze werkte 7,5 jaar als hoofd tentoonstellingen voor World Press Photo. In haar latere functie als hoofd toewijzingen van de goede doelen loterijen, adviseerde ze de Raad van Commissarissen en de directie hoe jaarlijks € 300 miljoen te besteden aan maatschappelijke organisaties. Ze was vanaf de start tot 2014 betrokken als voorzitter van de pre-jury bij de Green Challenge, een internationale businessplannen competitie voor duurzame en creatieve ondernemers.

Momenteel is Femke directeur van FOTODOK.

MIMOUN OIASSA

acteur, filmmaker en storyteller

Hoe kan je jezelf en jouw bedrijf neer te zetten in een goede pitch?  Mimoun Oaissa geeft je technieken waarmee je zorgt dat het publiek jouw verhalen niet alleen hoort, maar ook ervaart.

Mimoun Oaissa is storyteller, acteur en filmmaker. Als acteur is hij onder meer bekend van De Grote Improvisatieshow, The Devils Double en De Marathon. Parallel aan zijn filmcarrière doet hij onderzoek naar taal, communicatie en overtuigingskracht. Door Mimoun’s unieke combinatie van talenten en expertises is hij een ideale spreker en trainer. Deze expertises heeft hij ontwikkeld door de filmopleidingen die hij volgde in Amsterdam, Londen en New York, en tijdens zijn ervaringen in de praktijk bij het schrijven van filmscripts, improvisatie in het theater of als gast in vele live tv-programma’s.

MELLE SCHELLEKES

directeur en oprichter The Good Roll

SULEYMAN GOGUS

directeur en oprichter SensaZorg

Begonnen vanuit een klein kamertje in zijn ouderlijk huis is Suleyman zes jaar later de oprichter en directeur van Sensa Zorggroep. Suleyman heeft inmiddels vier ondernemingen onder zijn naam staan en geeft leiding aan meer dan 90 werknemers met 23 verschillende etnische achtergronden. Vanuit zijn visie om mensen te helpen, richtte hij een innovatieve zorgorganisatie op waarin de zorg persoonlijk wordt afgesteld op de culturele achtergrond van de klant. Daarnaast is hij oprichter van Chique-O-Latte, een chocoladecafé gevestigd in o.a. Amsterdam, Utrecht en binnenkort in Chicago.

ESMEE MYRTHE JISKOOT

Co-founder Cafe de Ceuvel

© PLATFORM COURAGE 2019